Wie zijn wij?

Bsd Tax heeft 2 vestigingen waarbij Sabrina Struijs voornamelijk werkzaam is vanuit kantoor Breda en John Struijs vanuit kantoor Zwijndrecht, beide als fiscalist.


Petra en Erica zijn beide werkzaam op kantoor Breda en doen vooral de boekhoudkundige ondersteuning.

These slides will be slide-able on the live version of your page!
John Struijs
Ik ben mij in 1978 in het belastingvak gaan verdiepen en heb door de jaren heen heel wat ervaring gekregen. Als belastingadviseur ben je nooit uitgeleerd en dus volg ook ik nog altijd de permanente educatie die nodig is in het fiscale vak. Alhoewel ik voornamelijk in Zwijndrecht te vinden ben, ben ik ook regelmatig in Breda te vinden. Fiscale kennis sparren met mijn dochter en zorgen dat we van elkaars klanten goed op te hoogte zijn bij onverhoopte uitval heen en weer.
Eigenaar BSD Tax, Zwijndrecht
Sabrina Struijs
Sinds het jaar 2000 ben ik actief in het fiscale vak. Eigenlijk eerder, want ik heb het met de paplepel van huis uit meegekregen. In loondienst heb ik enorm veel geleerd, waarvan de meeste jaren bij Loyens & Loeff. In 2012 begon het te kriebelen en was de groei van kantoor Zwijndrecht inmiddels zodanig dat ik zelfstandig ben gaan werken met een vestiging in Breda. Dat dit een goede keuze was blijkt uit de enorme groei die we sindsdien hebben mogen doormaken en ik me inmiddels ook werkgever mag noemen.

Eigenaar BSD Tax, Breda

Vader en dochter zijn 1 team en van grote meerwaarde voor onze ondernemingen, omdat ze ons adviseren over de meest recente belastingtechnische ontwikkelingen. Daarnaast reageren zij snel op hulpvragen.

- Grace Tan & Niels Woesthuis

Als professioneel muzikant met creatief brein, blijf je graag weg bij droge administratieve belastingverplichtingen. Maar het moet wel gebeuren en graag door iemand die je vertrouwt. En toen was daar Sabrina van BSD!

Vincent Vilouca

Sabrina is, naast dat zij een warm mens is met oog voor de zorgen en noden van een kleine ondernemer, goed op de hoogte van alle regels en wetten. Wanneer ze iets tegenkomt wat je als ondernemer handiger zou kunnen doen, zal ze je er onmiddelijk op wijzen.

Simone de Kuyper
Sabrina voldoet volledig aan het beeld van integriteit, zoals ik het zie. Eerlijk, open, realistisch en direct. Haar vrolijke en opgeruimde karakter doet de rest.

Edward Tuheteru